Loading...
Skatelessen kinderen2020-07-31T12:20:38+00:00

Een kijkje in de skateles

Om half 11 verzamelen we met zijn allen in het skatepark. Beschermers aan en helmpjes op! Hier splitsen we op in 4 vaste groepen. Deze groepen worden gemaakt op basis van het skate niveau. Elke cursus beginnen we met een test waaruit deze groepen gemaakt worden. Een groep bestaat ongeveer uit 5 tot 8 skaters en worden begeleid door een enthousiaste en ervaren skater. Dan gaan we lekker skaten! Na 45 minuten is er tijd om even bij te komen. Na 15 minuten beginnen we weer met skaten, maar dan in het andere skatepark. Ja! We hebben 2 skateparken.  Om 12 uur sluiten we de les met zijn allen af door een tof spel te spelen. Hierin kun je alles wat je hebt geleerd gebruiken. Heb je 6 lessen goed je best gedaan? Dan verdien je een echte diploma! Na de les kun je heel de dag vrij skaten.

Één gratis proefles

Lijkt skateboarden jou ook zo leuk? Maar weet je niet zeker of je de plank op 4 wielen onder controle kunt houden? Probeer dan de gratis proefles. Krijg een uur les van een ervaren skater inclusief professioneel materiaal. Ben je overtuigd en wil je de cursus afmaken. Dan kun je deelnemen aan de cursus voor de normale kosten. Vond je het toch niet zo leuk? Bedankt voor het proberen!

Inschrijven
Tijden
Cursus , 2020 Vrijdag 16:00 – 17:30 Zaterdag 10:30 – 12:00 Zondag 10:30 – 12:00
Les 1 (proefles) 28 augustus 29 augustus 30 augustus
Les 2 04 september 05 september 06 september
Les 3 11 september 12 september 13 september
Les 4 18 september 19 september 20 september
Les 5 25 september 26 september 27 september
Les 6 02 oktober 03 oktober 04 oktober
Kosten
Proefles Gratis
Cursus excl. skateboard €72,50
Cursus incl. skateboard €87,50
Privéles €30
Inschrijven
Haal je skateboard diploma

Onze skatecursus opgedeeld in 4  niveau’s. Elk niveau heeft zijn oefeningen om door te gaan naar de volgende groep. Sta je voor het eerst op je skateboard? Dan leer je je skateboard onder controle houden, van hellingen rijden en sturen. Ben je al wat beter? Dan leer je van blokken afrijden, springen en indroppen. Kun je alle oefeningen van jouw groep: dan heb je een skatediploma verdient!

Lees wat de kids en ouders ervan vinden
Marije en zoon jack - als ouder bij het skatepark

De eerste keer dat ik met mijn zoontje hier binnen liep, kenden we uiteraard nog niemand. Maar dat maakt helemaal niks uit. We werden hartelijk ontvangen. Niemand keek ons raar aan (je kent het wel, van die blikken als je ergens nieuw bent).

Alles werd ons vriendelijk en geduldig uitgelegd. En ik kan heel veel vragen stellen, dat weet ik. M’n zoontje van 6 volgt nu de 3de cursus. Dat houdt in dat we inmiddels een jaartje hier komen. Wekelijks, soms 2 wekelijks zit ik in de kantine, met een (vers gezet) kopje koffie. Soms gezellig te kletsen met een andere ouder of een vrijwilliger/medewerker, maar meestal neem ik m’n laptop mee en zit ik op m’n gemakje wat te werken. Met uitzicht op de kleine hal, trots kijkend naar de drop-in van m’n zoontje, zit ik hier heel relaxed. Oh ja, niet te vergeten met een heerlijk muziekje op de achtergrond.

Fijne, behulpzame mensen, vriendelijke uitstraling, toffe leraren en niet te vergeten… alles heel relaxed! Kids voelen zich ontspannen, veilig en vrij hier.

Een stoere sport voor jongens en meisjes

Levi, 8 jaar

Ik ben Levi en zit al twee jaar op skateboardles. De lessen zijn leuk, want als je denkt dat je het niet kan helpt je skateleraar je en dan lukt het wel. Dat is fijn. Ik heb ook al veel vrienden gemaakt. Het is ook leuk voor meisjes, want het is super stoer en niet zo eng. Nu nog alle trucjes leren.

Seth, 8 jaar - alle skateboarddiploma´s en schroefjes halen

Ik ben Seth.

Ik vind skateles heel leuk. Omdat je heel veel verschillende dingen in een les gaat leren. Ik vind het ook leuk dat je verschillende schroefjes krijgt en diploma’s. En die schroefjes kun je in je skateboard doen en dat ziet er heel leuk uit in je skateboard.

En het is er ook altijd heel gezellig met iedereen.