Loading...
Kinderfeestjes2020-05-29T18:14:05+00:00
Een kinderfeestje bij het skatepark

Wat is nog leuker dan skateboarden? Skateboarden met je vrienden! Vier je kinderfeestje samen met je vrienden bij het Ladybirdskatepark. Laat als je vrienden kennismaken met de stoere plank op wielen en wie weet worden ze net zo enthousiast als jij.

Een kinderfeest begint altijd met één uur skateboardles van een enthousiaste en ervaren skateboardleraar. Deze leraar probeert jullie zoveel mogelijk te leren in één uur, maar plezier is natuurlijk het belangrijkste. Gaat het skateboarden je niet zo goed af, of vind je het toch een beetje eng? Dan zijn er heel veel andere leuke oefeningen en spelletjes te doen op je skateboard; zo is zittend op je skateboard van hellingen af ook heel gaaf! Na één uur skateboardles kun je heel de dag nog lekker vrij skateboarden met je vrienden. Veiligheid staat voorop! Daarom is het gebruiken van onze bescherming gratis. Bij het kinderfeestje zit een zakje chips met drinken inbegrepen.

Een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder frietjes of taart. Dit kun je zelf meenemen of bij de snackbar om de hoek halen!

Kosten
Bescherming €0,-
Kinderfeest per deelnemer (incl. zakje chips + fris) €13,50
Skateboard huren €5,-
Kinderfeestje aanvragen

Wil je graag je verjaardag vieren bij ons? supergaaf! Vul dan het onderstaande formulier in