Loading...
Junioren Team2020-07-31T12:22:47+00:00
Toe aan een (nieuwe) uitdaging?

Heb jij de hele skateboardcursus al doorlopen, maar wil je graag nog meer leren? Of wil jij graag wat extra begeleiding tijdens het skateboarden, zodat je nog beter kunt worden? Sluit je dan aan bij het “Ladybird Junioren team” speciaal voor jong skateboardend talent

Wat houdt het junioren team in?

We stappen af van het lesgeven, maar gaan met de hele groep onder begeleiding skaten. Zo helpt een leraar ,met veel wedstrijd ervaring, jou om nieuwe tricks onder de knie te krijgen. Voor het juniorenteam is het skatepark afgehuurd. Zo heb je alle ruimte om te trainen. In het junioren team wordt er extra aandacht gegeven aan het skaten van wedstrijden. Hoe werkt een wedstrijd nu precies? Welke tricks moet ik doen tijdens een wedstrijd? Daarnaast raak je bekend met de echte skateboard termen en gaan we jouw beste trick filmen voor op de Ladybird instagram!

Een gratis proefles

Ook bij het juniorenteam kun je eerste een kijkje komen nemen. De eerste les is een proefles. Hier kun je kijken of jij je aan wilt sluiten bij het juniorenteam. Wil je niet doorgaan na de proefles? Dan zitten hier geen kosten aan verbonden.

Lestijden
Cursus , 2020 Maandag 16:00 – 17:30
Les 1 24 augustus
Les 2 31 augustus
Les 3 07 september
Les 4 14 september
Les 5 21 september
Les 6 28 september
Inschrijven
Kosten
Proefles Gratis
Cursus excl. skateboard €72,50
Cursus incl. skateboard €87,50
Privéles €30