Loading...
Boulderen2020-07-24T12:53:16+00:00
Boulderen bij Ladybird

Boulderen is een discipline binnen de klimsport, waarbij je een korte route op een echte of kunstmatige rots – of in ons geval een boulderwand – klimt, zonder het gebruik van een touw of zekering. Onder de wand ligt natuurlijk wel een valmat.

Sinds kort hebben wij een mooie boulderwand in onze patio, waar je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met de sport. Je kan deelnemen aan een boulderles of vrij komen klimmen op donderdag van 19:00 tot 23:00 voor €4,-. (deelname vanaf 7 jaar).

Boulderles

Tijdens de les heb je in 1,5 uur een eerste kennismaking met de sport. We beginnen met een goede warming up en een uitleg over de wand en routes. Vervolgens geeft de docent een korte demonstratie van hoe je de wand moet beklimmen en welke bewegingen en technieken je daarvoor gebruikt.

Vervolgens mag je het onder begeleiding van de docent zelf gaan proberen. De lessen worden in kleine groepen gegeven (max. 8 personen), zodat iedereen vaak aan de beurt komt. We eindigen de les met een stretch/cooling down.

Prijs Lesdag
€8,- Maandag 19:00 tot 20:30
€8,- Maandag 21:00 tot 22:30
Wat moet je meenemen?

Wij zorgen voor

  • een dikke mat om veilig te vallen
  • magnesium voor het insmeren van je handen in vingers
  • Warm-up benodigdheden

Wat zelf meenemen

  • Sportschoenen die niet te groot vallen (goed aansluitend)
  • Kleren waar eventueel gaten in mogen komen (de wand is erg ruw i.v.m. de grip)
  • Sportkleren waar je vrij in kunt bewegen (geen spijkerbroek)
Aanmelden

Vul onderstaand formulier in

Alleen mogelijk op maandagen